Înscrieri la medicina de familie Cluj

Va puteti inscrie ACUM si dvs. pe lista medicului de familie Petre Muresan si puteti beneficia de servicii de medicina de familie de calitate si numeroase alte avantaje!

Descoperiti ce avantaje au pacientii nostri

10 motive pentru a va inscrie la noi

Centrul medical Medreflex Line face inscrieri pentru medicina de familie si este deschis tuturor celor care vor sa ne aleaga pe noi pentru a-si ingriji starea de sanatate.

 

Iata 10 motive pentru care merita sa va inscrieti la noi:

 

 1. Centrul medical Medreflex Line dispune de un spatiu nou, modern, frumos si placut amenajat, in care va puteti regasi pe dumneavoastra in linistea si confortul lui. Vezi imagini din centrul medical!

 2. Centrul medical Medreflex Line este situat pe Strada Ploiesti Nr 10 in inima orasului, langa Piata Mihai Viteazul, foarte aproape de toate clinicile din oras si beneficiaza de cai de acces foarte bune spre si dinspre toate zonele orasului. Din toate cartierele vin autobuze pana langa noi si de aici va puteti deplasa usor in orice parte a orasului doriti.
   
 3. In centrul nostru beneficiati de toate serviciile pe care le plateste Casa de asigurari de sanatate, aveti toate drepturile pe care le are un asigurat si, in plus, beneficiati de multe alte servicii pe care centrul nostru vi le poate oferi.
   
 4. Strategia noastra este de a va oferi un centru medical in care sa va puteti rezolva cat mai multe probleme legate de sanatate si sa nu fiti nevoiti sa va deplasati in alte parti pentru rezolvarea lor.

  In acest sens va anuntam ca toti pacientii inscrisi pe listele noastre de Medicina de familie beneciciaza de servicii de ecografie gratuita in cadrul contractului cu Casa de asigurari de sanatate.
   
 5. Centrul medical Medreflex Line are in incinta sa un laborator de analize medicale pentru a va fi mult mai usor sa va faceti investigatiile necesare. Daca va inscrieti pe listele noastre de medicina de familie, veti avea acces mult mai usor la fondurile de analize gratuite date de catre Casa de asigurari de sanatate .
   
 6. Centrul medical Medreflex Line dispune de un serviciu de Receptie deschis de la ora 8 pana la ora 20, de luni pana joi, iar vineri de la ora 8 la 16, capabil sa va preia toate programarile pe care vreti sa le faceti si sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie .
   
 7. Dispunem de un serviciu modern de imagistica medicala: (vezi Servicii oferite ):Termografia, care poate diagnostica peste 150 boli, Ecografia 2D, 3D si panoramica, Angiotermografia dinamica pentru depistarea cancerului de san (singurul aparat de acest fel din tara este la noi).

  Pentru toate serviciile de imagistica medicala pe care nu le plateste Casa de asigurari , respectiv Termografia si Angiotermografia dinamica , beneficiati de reduceri de 50 % daca va inscrieti la noi pe listele de medicina de familie.
   
 8. Centrul medical Medreflex Line dispune de o baza moderna de tratamente (Vezi Servicii oferite) in care se practica masajul reflex, reflexoterapia, masajul medical de recuperare de toate tipurile, masajul de relaxare, masajul anticelulitic, drenajul limfatic, masajul de tonifiere, masajul facial si kinetoterapia individuala si de grup.

  Pentru toate aceste servicii enumerate (masaj de toate tipurile , reflexoterapie si kinetoterapie) din baza de tratamente pe care nu le plateste casa de asigurari aveti reducere de 20 % daca va inscrieti pe listele noastre de medicina de familie .
   
 9. Centrul medical Medreflex Line are si un departament de medicina estetica, in care puteti face tratamente pentru o gama vasta de afectiuni.( Vezi Medicina estetica ).Cei care sunt inscrisi sau se inscriu pe listele noastre de medicina de famili - domnisoare, doamne si domni - au si in cazul acestor tratamente de medicina estetica o reducere de 20%.
   
 10. Centrul medical Medreflex Line are un personal bine calificat, priceput, amabil si dornic de a colabora cu dumneavoastra in scopul pastrarii si redobandirii sanatatii. Acest personal are nevoie si de bunavointa si colaborarea dumneavoastra pentru ca activitatea sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

 

Speram ca cele 10 motive pentru care merita sa ne alegeti pe noi v-au convins pe deplin. Va asteptam cu drag!

 

Dr Petre Muresan 
Medic Primar Medicina de familie
Atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala

Doriti sa va inscrieti?

Trimiteti-ne un mesaj si noi vom lua legatura cu dvs pentru a va spune ce trebuie sa faceti.

Doresc inscriere!

Doriti o programare?

Puteti acum sa faceti online o programare la medicina de familie.

Faceti o programare

Aveti intrebari?

Oricine ne poate trimite o intrebare pe teme de sanatate si va primi raspunsul prin email.

Trimiteti o intrebare

Anunt important activare carduri de sanatate CNAS

Va anuntam pe aceasta cale ca am inceput activitatea de activare a cardurilor de sanatate. Va rugam sa va faceti o programare la numerele de telefon 0264 534167 sau 0742014644 pentru activarea acestor carduri de sanatate . Va rugam sa sunati in timpul programului de Medicina de familie

Cabinet de cardiologie

Centrul medical Medreflex Line - Dr. Petre Muresan anunta deschiderea Cabinetului de cardiologie. Consulta Dr. Laura Cadis medic specialist cardiolog

Oferta speciala cu ocazia zilei de nastere

Oferta speciala cu ocazia zilei de nastere pentru toti pacientii inscrisi sau care se inscriu pe listele noastre de medicina de familie.

Ecografii gratuite

Prin intermediul centrului nostru medical puteti beneficia de servicii de diagnostic prin ecografie gratuite, investigatiile fiind compensate prin Casa de Asigurari de Sanatate Cluj. detalii

Analize de laborator gratuite

Pacientii inscrisi pe lista noastra de medicina de familie pot beneficia de gratuitate la analizele decontate prin Casa de Asigurari Cluj

Date de contact

Adresa:
Str. Ploiesti nr. 10, Cluj Napoca
Telefon programari:
0264 534167

Orar medicina de familie


LUNI:           13 — 18
MARTI:        13 — 18
MIERCURI:    8 — 13
JOI:              13 — 18
VINERI:          8 — 13